justinadreamland

morgon

Publicerad 2012-05-31 08:37:10 i Allmänt

tjaa skrev inget igår för att jag va helt slutefter en helt sjukrolig kväll med mikaela och sonny:) vi va ute i söderfors och fiskade och fika lite:) mikis fick den största fisken och skrek som en galning och jag bara skrattade :) kul va det iallafall och det måstes göras om:) fan va kul det va:))
idag är det skrapan katte kampen på studenternas:) ska bli kul att kolla på:) nej nu gå in i skolan :)

morgon

Publicerad 2012-05-30 07:58:24 i Allmänt

tjaa, sitter på tåget till skolan och tro det eller ej så cyklade ja till stationen på 8 min och det kändes skit skönt! härligt väder ute iallafall:)
idag ska jag på bup möte drf jag börjar tidigare:D ska träffa min kontaktperson idag:) vi ska på picnik :)) och jag har satt i percingen i läppen nu:)) känns skönt och glr lite ont men jag klagar inte:)) sova innan uppsala :*

tjaa

Publicerad 2012-05-29 23:22:16 i Allmänt

vet inte bloggat på länge men ja,
i söndags så va jag med älskling, lottis, och hennes farfar, farbror, kusiner, mamma,fredrik och mormor(denise), vi åt god mat tårta badade och solade det va jätte mysigt:) sen drog jag, älsking och mormor ner på tierp och bara chillade, i måndafs va det skola och sen simmade jag och älskling jag simmade 10 längder med skulle orkat mer :) och det kändes super skönt att simma så nu är mitt nya liv på g:) sen så åkte vi på valp kurs:) balthazar va jätte duktig:) sen åkte vi hem:)
Och i dag va det skola igen och efter det drog jag ner på stan och kollade runt älskling peircade ögonbrynet och jag blev svartis vill ha en i läppen igen :( sen drog vi hem och åkte på hoppträning och det gick så där fick ångest att vara tbx på tirk hatar stället grovt men iallafall började grina och skulle sluta med ridningen för att jag känner mig så världelös inom ridningen och hon som hade hoppträningen glömde bort mig men fick hoppa i slutet:) nu är jag hemma och ska sova skola tidigt i morgon !!
btw hittade en ring till läppen som jag funderar på att sätta tillbaka:)

natti!
kommer en gammal bild på läppen och min prinsessa:)

tja

Publicerad 2012-05-26 19:06:28 i Allmänt

sitter i sängen och tråkar, släkten är fortfarande kvar men ja, lillan har kul och det är possitivt iallafall, själv har man väl inte så roligt, funderar på att dra hem tilll pappa och sova eller något, aja hare så länge,

I miss you my fallen angel can not miss someone who I miss you ... to hear you say grandfather stings in me I miss you my own grandfather! Oh I miss you...

mot tierp

Publicerad 2012-05-26 11:39:21 i Allmänt

tja sitter på tåget till tierp och ska på konfa eftersom att lillan tar konfirmation. så de ska bli kul att kolla på men känner mig inte så pigg på kyrkan men men. igår va jag och älskling ensamma i lägenheten:) mys va det men vi blev extermt uttråkade xD men vi hade trevligt iallafall:) nej vara social med älskling skriver sen:)

god morgon !

Publicerad 2012-05-25 09:24:46 i Allmänt

vaknadr nyss av att man höll på att dö inne i rummet, så jävla varmt,nyss duschar och nu sitter jag och äkskling på balkongen och tar det lungt :) så jävla skönt:))!! känner mig inte taggaad för skolan ett dug, det är så jävla varmt och skönt så jag vill inte:( men bara att gilla läget! ska käka frukost nu!

natti

Publicerad 2012-05-24 23:19:00 i Allmänt

nu säger jag godnatt, nyss komit hem ifrån sthlm på en awsume spelning det va sjukt bra!! dom måste jag se flera gånger:) nej godnatt skola imorgon!

mot sthlm

Publicerad 2012-05-24 17:09:22 i Allmänt

mot sthlm!!
haloj:)) sitter i bilden på väg till sthlm och ska kolla på Raised Fist med pappa, sari, flodiz,dolhk mangus?, och älskling! ska bli skjuk nice iallafall:)) men det är sjukligt varmt men det är skönt! idag innan kag drog till lägenheten så va jag med älskling och denise på stan sjukt roligt va det iallafall:) vi skrattade och åkte hiss dummade oss som vanligt,min underbara mormor, varit nyttig idag oxå! känns toppen!! nej nu ska jag spara batteri hej!

mot skolan

Publicerad 2012-05-24 10:35:29 i Allmänt

tjaaa, sitter på tåget och messar lite med lowe om gamla minnen och sånna saker, idag ska jag ju till sthlm med pappa och dom det kommer blo awaume:D
fick mitt löndebesked igår och jag får tydligen bara semester lön fast jag har jobbat i april:s konstoga saker de där:( men men bara att gilla läget..
ska nog träffa denise på stan idag tills pappa slutar och man kan åka till lägebheten och muppa sig lite:) underbart väder är det ju oxå man blir så glad!!! nej nu ska man sova i typ 5 min innan man e i uppsala ..

natti

Publicerad 2012-05-23 23:40:45 i Allmänt

har ju som sagt varit hemma idag med.. i morgon ska jag till skolan sen till sthlm med pappa,älskling och sari kanske någon med vet inte, men idag har jag varit med denise och hafr det jätte kul som vanligt, sutit och snackat om minnen och andra roliga grejer, sen har jag faktist varit dukitg i dag, jah har fixat tvätt masiken och diskmaskien =)
mena knän och höfter han försökt att döda mig idag så fort jag typ har rest mig så har jag dött -.- men det är bara att gilla läget. måste gå ner i vikt!!!  någon som har någe bra tips ? utan att äta gi och sånna saker.
nej nu sova så man orkar i morgon..
natti!

tjaa

Publicerad 2012-05-23 14:39:02 i Allmänt

är hemma i dag oxå vaknade typ nyss och ava helt slut skulle messa pappa men det bliev helt fel s jag blev hemma men jag går i skolan i morgon har jag bestämt så  bara att vila upp sig. just nu sitter jag och älskling och kollar på calle och chokladfabriken. jätte rolig film asså.
solen skiner fint oxå så man fr väl passa på att gå ut i solen och få färg men jag fryser ut :( harata att vara sjuk :( men bara att klä på sig så att man klara att vara ute blir väl varm som småning om.

nej nnu kolla klart på filmen =)

tjjaa

Publicerad 2012-05-22 23:03:39 i Allmänt

sitter nere och koollar på film med älskling och har det mysit tror vi har kollat på typ 5 filmer idag och bara must alment skönt iallafall när man e sjuk.. sen har vi inte gjort någonting det e så skönt känner mig inte riktigt bra än och det suger kan man ju säga men ja blir väll hemma från skolan i morgon oxå orkar knapt resa på mig. hatar det. det kommer komma upp bilder ifrån picniken och lite andra roliga bilder, mina knän och höfter håller på att döda mig så hoppas jag kan gå ut och gå i morgon om jag känner mig bättre. nej sova och se vad morgondagen bjuder på =)

natti


sjuk!

Publicerad 2012-05-22 11:35:42 i Allmänt

ja det blev ingen skola för mig idag hostar typ lungorna ur mig och mår pyton:( men iallafall sitter i min snygga one pice och kollar på bröderna lejonhjärta med älskling, han har bakat tigerkaka, gott ska de bli men skulle ju inte äta onyttigt men men får gå bort det i morgon istället, nej ta och sova sen kanke?

hmm,

Publicerad 2012-05-22 00:56:21 i Allmänt

kan inte sova, saknar dig för mkt min ängel.
sitter på uteplatsen hos pappa och tänker, har du det bra där uppe? hur är det? är det som alla säger att det är ett paradis? jag vill ha svar men kommer aldrig att få förens jag är där uppe med dig.
du är mitt livs sörsta skatt men minnerna med dig lever vidare. Dom bästa minnena man kan få, du är för evigt min bästa vän!

:)

Publicerad 2012-05-21 22:24:47 i Allmänt

tjaaa, Vet att jag lovade bilder men mobilen har sitt liv och det gick inte att ladda upp bilder-.-

men iallafall så har jag träffat min kontakt persson idag! och det va sjukt nice, sen har jag och älskling packat ner nästan allt i rummet som jag ska ha med mig till lägenheten.. innan jag träffade mikaela idag så färgade jag mitt löshår, om vi har tur kanske mobilen vill vara med och lägga upp bilder, efter det så bakade jag chokladbollar till pappa, smakade en men va inte sugen! denise tittade förbi idag igen:) och vi satt och snacka som vanligt om allt och ingenting.. hon drog hem för typ 30 min sen, skönt att ha någon att bara prata med ibland.. men iallafall i morogn är det skolan och jag kommer dö på kuppen för det är så mkt pollen ute!! hatar det! nej om man ska ta och sova så man orkar upp i morgo...

god natt!

hallo

Publicerad 2012-05-20 23:30:54 i Allmänt

tog bort min förra blogg vet inte vrf men ska försöka börja igen.
pappa har mer eller mindre flyttat till uppsala så det blir ett nytt kapitel i mitt liv.
men bara så alla veta denna blogg kommer handla om :hästar,hundar,sakna,musik,min kamp att gå ner till mål vikten,kompisar,foto och mina diagnoser!. så om det inte passa er ismaken läs inte eller komentera inte onödiga saker!


Idag har jag vara på piknic men mamma,kalle,älskling,fredrik och vovsingarna. det va jätte mysigt. bilder kommer sen!
sen drog jag och älskling till pappa och satt där och kolla på film tills pappa kom hem i från östersund. sen träffade vi mormor( denise) och danne vi kolla på film och hade det skit roligt. nu sitter jag och älskling i soffan och ska snart sova! ska träffa min komtakt persson i morgon och rensa bland mina saker som inte ska med till lägenheten!
och jag har kommit på en asbra idé eftersom att jag är pollen alergiker så ska jag bomba alla björkar och gräsmattor i min närhet! hatar poillen!!!!!

som sagt bilder kommer sen!

Om

Min profilbild

julia

tja är en tjej på17 år har stor intresse för djur och fotto,

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela