justinadreamland

tja

Publicerad 2012-07-25 08:06:37 i

sitter på tåget till uppsala och ska jobba:) igår va jag i sthlm med denise och älskling, jag handlade nytt löshår hårfärg, och denise handlade kläder det gjorde älskling med, har fått min kamera oxå:) konmer blider ifrån i går oxå, juste vägde mig i lördags blev glad, har gått ner 2 kg, men väger liks mkt nu som jag gjorde för någon vecka sen, gick upp när mamma fyllde massa godis och god mat va det då:). hoppas på mer viktminskning:) nej nu ska jag sova så jag orkar jobba!

tjoholahop,

Publicerad 2012-07-18 09:33:58 i

tjaaaba sitter med mamma, kalle och älskling i bilen till botkyrka! vi har bara komit till björklinge och jag har bog aldrig skattat så här mkt på länge(sen i lördags)! fyfan va trevligt detta ska bli. nej nu ska jag vara social;)

go natt

Publicerad 2012-07-17 23:54:44 i

tjaaa, idag har jag varit med denise ( ovanligt va?) haha men iallafall, va på bio igår med världensbästa kontaktperson och sonny:)) vi kollade på cockpit det va nice:) sen va jag med denise, idag va vi i stan och fixade vi lite och mamma och jag köpte en kamera som kommer om någon dag:D överlyklig:D nej nu ska jag sova, upp tidit i mörra:)

god natt!

Publicerad 2012-07-16 00:03:59 i

vet att kag inte bloggat i helgen men haft mkt att göra! mamma fyllde ju år i fredags så vi firade henne lite, och i lördags så kom en massa roliga personer och firade mamma, satt mest med älskling denise danne och kalle och hade roligt, sen när alla hade åkt så gick denise och jag runt i min one pice och skrattade och hade roligt som vanligt, älskar att man har barnslig fantasi! idag va det städa och äta mat! sen tränade jag lilleman och jag bade han och nu är jag inte poppis:( nej ta och sova! ska träffa mikkis och sonny i morgon och gå på bio! nice nice.. nej god natt!

denise!<3

Publicerad 2012-07-12 23:18:15 i

om du bara fattar hur mkt det betyder för mig att du och jag har blivit "bästa" kompisar igen, när vi va små va vi hela tiden och sen slutade vi för att jag börjde bli mobbad och du va med dom som mobbade mig och vågade inte säga nej, du har betyt så mkt för mig hela tiden, varje gång jag har sätt dig i skola så har jag tänk ska jag gå och säga hej ? men jag sket i det och va med mig själv ist trodde aldrig att vi skulle bli så här tajta igen, och varje natt låg jag och tänkte på alla tider och minnen vi har haft tsm, jag älskar dig och du är det bästa som har hänt mig, älskar dig som fan du är den bästa kompisen man kan önska sig, vi pratar om allt och litar alltid på varandra, den dagen vi fick kontakt igen en del av min ångest att försvinna och jag mådde bättre, tack för att du finns!<3

tjaaba

Publicerad 2012-07-12 22:03:14 i Allmänt

sitter ute med denise och har det trevligt som vanligt, va i uppsala idag med mamma fredrik och denise, vi hade skit kul och det va guld att hon följde med . i morgon fyller mamma år och det kommer bli nice sen på lördag så kommer typ 32 st kommer bli kul att träffa alla. men puss så länge så ska jag vara social med denise:)
 
 
bästa komentaren idag från denise: kom igen nu julia va inte så slapp i käfften xD båda bah wtf!? hahah ja men hej då!
 
 

tjaaaaa

Publicerad 2012-07-12 10:27:40 i

sitter i bilen med mamma fredrik och såklart denise:) vi ska till uppsala och handla eftersom mamma fyller på fredag:) vägde mig i dag och hade gått upp 300g men det är bara att fortsätta att träna! ska vara social nu:)

tjaa,

Publicerad 2012-07-11 22:27:19 i

vet suger på det här men har haft mkt att göra, började ju mitt nya liv för 2 veckor sen och förra veckan gick jag ner 2,4 kg på en vecka! det va nice, ska väga mig i mörra oxå, va på ekerö i måndags drt va jätte nice:) skönt att komma hem ifrån, mamma fyller ju på fredag:) idag va jag på balthazars första utställning det hick bra men blev andra bästa hanne gick mot en 21 år äldre hanne så, men vi hade kul:) han fick hp:) och fin kretik:) just nu sitter jag ute med älskling, denise och danne och har skit roligt! nej ska gå och lägga mig snart:)

Om

Min profilbild

julia

tja är en tjej på17 år har stor intresse för djur och fotto,

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela